Nærtur med Aktiv i 100 Oppegård

Har du lyst og anledning til å gå på fottur midt på dagen på en hverdag? Turtilbudet «Aktiv i 100» er en fin mulighet til å utforske nye stier og veier i nærområdene, dele flotte naturopplevelser med andre, komme i bedre form og kanskje få nye venner. Det er helt gratis å delta, det er ingen påmelding og du trenger ikke engang være DNT-medlem for å bli med. Det er to turledere med på turene og vi har alltid innlagt matpause.

Alle turene starter mandager kl 11:00 fra Jan Baalsruds plass på Kolbotn (utenfor Kolben). Vi forsøker å legge turene til skogsområder og sti så mye som mulig. Vi har alltid en lunsjpause underveis, så ta med matpakke og drikke og noe å sitte på. I den kalde årstiden bør du ha med brodder. Noen ganger reiser vi med buss eller tog, så husk å ta med en betalingsmulighet.

Noen av turene våre varer 2 - 3 timer, andre turer er såkalte plussturer og varer 4 - 5 timer. I sesongprogrammet vårt vil du se hvilke turer som er korte turer og hvilke som er plussturer.

Klikk HER for å se vårt sesongprogram. Du finner oss også på Facebook hvor vi ofte skriver om turene våre.

Nærtur med Aktiv i 100 Oppegård

Har du lyst og anledning til å gå på fottur midt på dagen på en hverdag? Turtilbudet «Aktiv i 100» er en fin mulighet til å utforske nye stier og ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Mette Blomdal
  • Bodil Klakegg