Kajakktur fra Breivoll langs kysten av Nesodden

Dette arrangementet er over!

Bli med å utforske Bunnefjorden langs Nesoddlandet!

Vi padler fra Breivoll mot Knardal rundt Brevik til Solbukta, videre nordover langs Nesoddlandet mot Presteskjær eller så langt vi kommer.  Ved lunsj tar vi en god pause på et av de mange idylliske strendene ved kysten. Så vender vi baugen hjem, krysser fjorden og padler tilbake til Breivoll gård. 

Turens tempo og lengde vil bli tilpasset deltakerne.

Denne turen passer for deg som har Våttkort og har padlet litt, også nybeynnere.

På Breivoll gård kan du leie kajakk med utstyr: svømmevest, sprutrekk og padleåre. De har også en koselig café hvor man får kjøpt mat og drikke. https://kajakkutleie.dntoslo.no/products/1013/kajakk-voksen-breivoll-gård

Eller du kan ta med egen kajakk og utstyr hvis du har.

Ta med:

Padleklær etter vær; padlesko/sandaler med ullsokker, våtdrakt/ulltøy, badetøy, caps, solbriller, solkrem, matpakke lunsj, snack, varm og/eller kald drikke, flaske med feste.

Oppmøte:

Breivoll gård: 09.30 - 10.00 på vannet 

Transport:

Buss 505 fra Oslo eller buss 570 fra Nesodden til Nesset, gå 15 minutter.

Bil til Breivoll parkering.

Pris:

Leie av kajakk på Breivoll koster Kr 420 medlem voksen, kr 570 ikke-medlem voksen. Dagspris inkluderer kajakk, åre og sprutrekk.

OBS: Du bestiller selv kajakk på forhånd her: https://kajakkutleie.dntoslo.no/products/1013/kajakk-voksen-breivoll-gård

Selve turen er gratis, men fordrer at du har leid kajakk på egen hånd eller møter opp med egen kajakk og utstyr. Turleder fra DNT, Nesodden Turlag arranger turer på frivillig basis.

 

Viktig:

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

 

Kajakktur fra Breivoll langs kysten av Nesodden

Bli med å utforske Bunnefjorden langs Nesoddlandet! Vi padler fra Breivoll mot Knardal rundt Brevik til Solbukta, videre nordover langs Nesoddlandet mot Presteskjær eller så langt vi kommer.  Ved lunsj tar vi en god ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Steinar Lauritzen
  • Liselotte Krøger