Langs åsrygger og vann i Østmarka

Fellestur

Dato
3. oktober kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Arrangør
Nordre Follo Turlag
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)

Vi går til historiske plasser og beverens rike.

Vi går forbi Sandbakken, langs Tømmerholtjern og Eriksvann til Søndre Skytten. Derfra opp til Cudrioberget og 17. maiplassen. Videre over Elvåga ved El Paso og over Spinneren tilbake til Sandbakken parkering.

Oppmøte: Sandbakken parkering 10.30. Trenger du skyss kan du bli plukket opp ved Oppegård stasjon. Ring turleder for avtale.

Tid: 10.30

Lengde: Ca.15 km i kupert og litt krevende terreng

På grunn av koronasituasjonen må du melde deg på turen. Deltakere som ikke er påmeldt må dessverre avvises dersom turen er fulltegnet. Koronarestriksjonene gjør også at turene bare er åpne for deltakere fra Nordre Follo kommune.

Hvis du har symptomer som kan gi mistanke om covid-19 eller om du er i karantene, skal du ikke delta på tur. Husk å holde minst 1 meters avstand til andre deltakere og sørg for god håndhygiene. Du må ikke dele mat, drikke eller andre ting med noen andre. Unngå offentlig transport i rushtiden hvis det er mulig og unngå samkjøring unntatt med deltakere i samme husstand som deg.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.

Langs åsrygger og vann i Østmarka

Vi går til historiske plasser og beverens rike. Vi går forbi Sandbakken, langs Tømmerholtjern og Eriksvann til Søndre Skytten. Derfra opp til Cudrioberget og 17. maiplassen. Videre over Elvåga ved ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Bodil Klakegg