Vi har fått mange nok frivillige til vår nye hytte på Bekkensten!

Foto: Jostein Langslet

Vi er svært glade for den gode responsen og kan nå meddele at vi har fått mange nok frivillige som ønsker å  hjelpe til med å holde vår nye hytte på Bekkensten i god stand. Alle som har meldt seg inviteres til intromøte.

I løpet av våren, 7. juni, åpner den nye DNT- hytta på Bekkensten. Det idylliske gule huset blir et flott nytt tilskudd til DNTs overnattingstilbud langs kysten. Her kan man ankomme enten via sjøen, på bilvei, til fots eller med sykkel. Hytta ligger nydelig til ved sjøen.

Intromøte for frivillige tilsyn

Vi søkte etter frivillige som kunne tenke seg å bidra med tilsyn av hytta. Responsen var stor og det er vi svært glade for! Vi arrangerer intromøte for alle som har meldt seg på Bekkensten 10. mai kl. 17:00.

Hytta på Bekkensten blir ubetjent, den vil få 14 overnattingsplasser og den vil stå klar for bruk fra 7. juni, etter at det er gjort noen oppgraderinger. Forhåndsbestillingen åpner i løpet av mai.

Vi tror hytta vil bli svært populær på grunn av den  attraktive beliggenheten. Med denne fjordperlen blir det også mulig å padle til/fra andre DNT destinasjoner langs kysten, som Breivoll Gård, Gressholmen, Langøyene og Friluftshuset på Sørenga.

Les mer om Bekkensten.

Artikkelen er skrevet 8. april 2022 og oppdatert 22. april.

Skrevet av Siri G. Bekkhus 8. april 2022