Rundtur fra Breivoll

Fellestur

Dato
20. juni kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Arrangør
Nordre Follo Turlag
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Kyststien og Fålemarka

Fra Breivoll går vi kyststien forbi Kjærnes Brygge, Nebba opp sherpatrappene mot Sjødalsstrand. Ved Sjødalsstranda blir det lunsjpause og kanskje et bad.
Videre går vi bratt oppover til Svartskogplatået og gjennom Fålemarka ned til Pollevannet. Fra Pollevannet følger vi den nymerkede stien over åsen tilbake til Breivoll.


Oppmøte: Parkeringen på Breivoll gård (ved bommen). Trenger du skyss kan du bli plukket opp ved Oppegård stasjon. Ring turleder for avtale.

Lengde: Ca. 13 km. Middels krevende


Turledere: Bodil Klakegg tlf. 958 36 115 og
Vera Telje Sjølie tlf. 958 64 806

På grunn av koronasituasjonen må du melde deg på turen. Deltakere som ikke er påmeldt må dessverre avvises dersom turen er fulltegnet. 

Hvis du har symptomer som kan gi mistanke om covid-19 eller om du er i karantene, skal du ikke delta på tur. Husk å holde minst 1 meters avstand til andre deltakere og sørg for god håndhygiene. Du må ikke dele mat, drikke eller andre ting med noen andre. Unngå offentlig transport i rushtiden hvis det er mulig og unngå samkjøring unntatt med deltakere i samme husstand som deg.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.

Rundtur fra Breivoll

Kyststien og Fålemarka Fra Breivoll går vi kyststien forbi Kjærnes Brygge, Nebba opp sherpatrappene mot Sjødalsstrand. Ved Sjødalsstranda blir det lunsjpause og kanskje et bad. Videre går vi bratt oppover ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Vera Telje Sjølie
  • Bodil Klakegg