Langtur om Tømmeråsen

Fellestur

Dato
13. juni kl. 09:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer for
Alle
Arrangør
Nordre Follo Turlag
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Variert tur over skogkledde åser i Sør- og Østmarka.

Rundturen starter fra Siggerud skole ved buss-stoppen. Vi går innover Brusagaveien inn til Holen og videre over til Greverudveien og opp på den furukledde Greverudåsen. Deretter ned til Fjell og Bindingsvann. Herfra går vi videre opp til Fjellfugleleiken og Tømmeråsen. Fra toppen her går turen nedover til Krokholveien og over til Rolandsjøen. Turen siste del går over Snikkerdalsåsen og tilbake til Siggerud skole buss-stopp.

Viktig med godt fottøy.

Oppmøte: Siggerud skole buss-stopp

Lengde: 19 km, krevende

På grunn av koronasituasjonen må du melde deg på turen. Deltakere som ikke er påmeldt må dessverre avvises dersom turen er fulltegnet. 

Hvis du har symptomer som kan gi mistanke om covid-19 eller om du er i karantene, skal du ikke delta på tur. Husk å holde minst 1 meters avstand til andre deltakere og sørg for god håndhygiene. Du må ikke dele mat, drikke eller andre ting med noen andre. Unngå offentlig transport i rushtiden hvis det er mulig og unngå samkjøring unntatt med deltakere i samme husstand som deg.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.

Langtur om Tømmeråsen

Variert tur over skogkledde åser i Sør- og Østmarka. Rundturen starter fra Siggerud skole ved buss-stoppen. Vi går innover Brusagaveien inn til Holen og videre over til Greverudveien og opp ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Per Sandvik
  • Lene Borthen