Tømmerås

Fellestur

Dato
30. mai kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Arrangør
Nordre Follo Turlag
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)

Nordre Follos høyeste fjell  - 310m.

Vi går nordover fra Bysetermåsan og krysser Svartoren på
trekkflåte videre til Skjelbreia, tilbake over Tømmerås og Fugleleiken.

Oppmøte: Bysetermåsan

Lengde:    10-12 km

På grunn av koronasituasjonen må du melde deg på turen. Deltakere som ikke er påmeldt må dessverre avvises dersom turen er fulltegnet. Koronarestriksjonene gjør også at turene bare er åpne for deltakere fra Nordre Follo kommune.

Hvis du har symptomer som kan gi mistanke om covid-19 eller om du er i karantene, skal du ikke delta på tur. Husk å holde minst 1 meters avstand til andre deltakere og sørg for god håndhygiene. Du må ikke dele mat, drikke eller andre ting med noen andre. Unngå offentlig transport i rushtiden hvis det er mulig og unngå samkjøring unntatt med deltakere i samme husstand som deg.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.

Tømmerås

Nordre Follos høyeste fjell  - 310m. Vi går nordover fra Bysetermåsan og krysser Svartoren på trekkflåte videre til Skjelbreia, tilbake over Tømmerås og Fugleleiken. Oppmøte: Bysetermåsan Lengde:    10-12 km ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Jan Markerud