Avlyst Walkshop: turledelse i praksis

Fellestur

Dato
25. april kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Turlederkurs
Arrangør
Nordre Follo Turlag
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyst pga koronarestriksjonene!

For deg som vil trene på turlederrollen.

Vil du forbedre dine ferdigheter i turledelse? Eller har du lyst til å prøve deg for første gang i rollen som turleder? Da skal du bli med på dette kurset, som vil foregå i Gaupesteinmarka. Det arrangeres som en markatur, hvor deltakerne skifter på å være turleder. Du vil også møte utfordringer av forskjellig slag underveis.

Deltakerne får nærmere informasjon på epost noen dager før kurset.

På grunn av koronasituasjonen, og for dette kurset også av praktiske årsaker,  må du melde deg på turen. Deltakere som ikke er påmeldt må dessverre avvises dersom turen er fulltegnet. Koronarestriksjonene gjør også at turene bare er åpne for deltakere fra Nordre Follo kommune.

Hvis du har symptomer som kan gi mistanke om covid-19 eller om du er i karantene, skal du ikke delta på tur. Husk å holde minst 1 meters avstand til andre deltakere og sørg for god håndhygiene. Du må ikke dele mat, drikke eller andre ting med noen andre. Unngå offentlig transport i rushtiden hvis det er mulig og unngå samkjøring unntatt med deltakere i samme husstand som deg.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Johanne Torgersen
  • Torbjørn Aas