Med kart og kompass på Bøleråsen

Fellestur

Dato
2. mai kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Turorientering
Arrangør
Nordre Follo Turlag
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)

Skautravertur

Vi starter fra Bøleråsen skole, runder idylliske Bukkestitjern og besøker den spennende Mørksaga ved Almenningen før vi vender tilbake til skolen. Underveis blir det instruksjon i bruk av kart og kompass, vi skal innom i alt 8 skautraverposter. Mellom postene følger vi for det meste småstier, mens postene ligger litt ut fra stiene, her øver vi på å ta ut kompasskurs. Turen passer både for de som vil lære bruk av kart og kompass og for de som ønsker å gå skautravertur sammen med andre. Turen er ca. 6 km i luftlinje, men vi går nok bortimot 10 km.

På grunn av koronasituasjonen må du melde deg på turen. Deltakere som ikke er påmeldt må dessverre avvises dersom turen er fulltegnet. Koronarestriksjonene gjør også at turene bare er åpne for deltakere fra Nordre Follo kommune.

Hvis du har symptomer som kan gi mistanke om covid-19 eller om du er i karantene, skal du ikke delta på tur. Husk å holde minst 1 meters avstand til andre deltakere og sørg for god håndhygiene. Du må ikke dele mat, drikke eller andre ting med noen andre. Unngå offentlig transport i rushtiden hvis det er mulig og unngå samkjøring unntatt med deltakere i samme husstand som deg.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.

Med kart og kompass på Bøleråsen

Skautravertur Vi starter fra Bøleråsen skole, runder idylliske Bukkestitjern og besøker den spennende Mørksaga ved Almenningen før vi vender tilbake til skolen. Underveis blir det instruksjon i bruk av kart ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Jon Færden
  • Anne Marit Færden