Avlyst Mellom middelalderkirker i Nordre Follo, fra Kråkstad til Ski

Fellestur

Dato
18. april kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Kirkehistorie
Arrangør
Nordre Follo Turlag
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyst pga koronarestriksjoner.

Opplev det grønne skiftet i Gaupesteinmarka der skog og åker får vårens første grønnskjær.

Vi går fra Kråkstad middelalderkirke gjennom Gaupesteinmarka over Granerud og Høgesset til Bjørnebråten på RV 154. Derfra tar vi bussen noen få stopp til Ski middelalderkirke (den enkelte må selv betale billett).
I Ski middelalderkirke venter Birger Fossum på oss. Han har omfattende kunnskap om middelalderkirkene og lar oss få ta del i noe av den. 

Oppmøte:  Kråkstad stasjon

Tid:            11.00  (tog L22 fra Ski er på Kråkstad stasjon kl.  10:58)

Lengde:     13-14 km mest på sti i lett terreng, men det kan være noen våte partier.

Turen avsluttes på Ski stasjon.

 

På grunn av koronasituasjonen må du melde deg på turen. Deltakere som ikke er påmeldt må dessverre avvises dersom turen er fulltegnet. Koronarestriksjonene gjør også at turene bare er åpne for deltakere fra Nordre Follo kommune.

Hvis du har symptomer som kan gi mistanke om covid-19 eller om du er i karantene, skal du ikke delta på tur. Husk å holde minst 1 meters avstand til andre deltakere og sørg for god håndhygiene. Du må ikke dele mat, drikke eller andre ting med noen andre. Unngå offentlig transport i rushtiden hvis det er mulig og unngå samkjøring unntatt med deltakere i samme husstand som deg.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.

 

Mellom middelalderkirker i Nordre Follo, fra Kråkstad til Ski

Opplev det grønne skiftet i Gaupesteinmarka der skog og åker får vårens første grønnskjær. Vi går fra Kråkstad middelalderkirke gjennom Gaupesteinmarka over Granerud og Høgesset til Bjørnebråten på RV 154. ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Ingun Høgås
  • Johanne Torgersen