Avlyst Fålemarka

Fellestur

Dato
14. april kl. 10:45
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivi100
Arrangør
Nordre Follo Turlag
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyst pga koronarestriksjonene.

Har du lyst og anledning til å gå fottur midt på dagen på onsdager? Turgruppen Aktiv i 100 Ski arrangerer hver onsdag nærtur med start fra  bussterminalen ved Idrettsveien. Alle turene starter kl. 10:45. Turene er veldig sosiale og hyggelige og svært populære.

Turene varer ca. 3 timer med unntak av tredje tur i måneden som varer ca. 5 timer. De er varierte med forskjellige turmål hver gang. Vi forsøker å holde oss til stier og gangveier så mye som mulig. Vi har med oss matpakke og tar en god pause på et koselig sted underveis, som oftest utendørs. Noen ganger bruker vi tog eller buss, men oppmøte er alltid ved  bussterminalen ved Idrettsveien.  Det er alltid to turledere på hver tur. Det koster ingenting å være med.

Turen til Fålemarka varer ca. 3 timer. Vi benytter turbuss.

På grunn av koronasituasjonen må du melde deg på turen. Deltakere som ikke er påmeldt må dessverre avvises dersom turen er fulltegnet. Koronarestriksjonene gjør også at turene bare er åpne for deltakere fra Nordre Follo kommune.

Hvis du har symptomer som kan gi mistanke om covid-19 eller om du er i karantene, skal du ikke delta på tur. Husk å holde minst 1 meters avstand til andre deltakere og sørg for god håndhygiene. Du må ikke dele mat, drikke eller andre ting med noen andre. Unngå offentlig transport i rushtiden hvis det er mulig og unngå samkjøring unntatt med deltakere i samme husstand som deg.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.

 

Fålemarka

Har du lyst og anledning til å gå fottur midt på dagen på onsdager? Turgruppen Aktiv i 100 Ski arrangerer hver onsdag nærtur med start fra  bussterminalen ved Idrettsveien. Alle ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Rolf Høgholen
  • Ole Johan Sivertsen