Hytta til Harald Uteligger

Fellestur

Dato
26. september kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur,
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!

Fra Torshovdalen via uteliggerhytta i Grefsenåsen, videre til Trollvann, Kapteinsputten (v/Linderudkollen) og  sydover til Isdammen. Vi går Akebakken opp mot Grefsenkollen og går inn i og tvers over Grefsenkleiva, før vi fortsetter i flott eventyrskog for å finne uteliggerhytta (som nå er et fredet kulturminne). Vi fortsetter mot Trollvasshytta, videre innover mot Linderudkollen, før vi snur sydover forbi Kapteinsputten (utløp for Hovinbekken) og ned mot Isdammen og Tonsenhagen. 10 km. Blåmerkede stier, turstier og noe asfalt.
Oppmøte: Kl 10.00 Sinsen (utenfor REMA v/Hans Nielsen Hauges gt). T-bane 4 el 5, Buss 31 til Sinsen T.
Turslutt: Stig eller Tonsenhagen bussholdeplass

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  24. september. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Hytta til Harald Uteligger

Fra Torshovdalen via uteliggerhytta i Grefsenåsen, videre til Trollvann, Kapteinsputten (v/Linderudkollen) og  sydover til Isdammen. Vi går Akebakken opp mot Grefsenkollen og går inn i og tvers over Grefsenkleiva, før ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Anne-Berit Leganger
  • Inger Cappelen