Bærums grønne lunger 1

Fellestur

Dato
12. august kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!

Sydover mot Gjønnes T-banestasjon på turstier og turveier via Hosle. 12 km. Stier og turveier i Bærum.
Oppmøte: kl. 11.00 Eiksmarka T. T-bane 2 eller buss 140 til Eiksmarka T.
Turslutt: Gjønnes T.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  9. august. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Bærums grønne lunger 1

Sydover mot Gjønnes T-banestasjon på turstier og turveier via Hosle. 12 km. Stier og turveier i Bærum. Oppmøte: kl. 11.00 Eiksmarka T. T-bane 2 eller buss 140 til Eiksmarka T. ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Astri Rogstad
  • Maj Oxaal