Paradiskollen og Rundkollen

Fellestur

Dato
5. august kl. 10:31
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!

Over Paradiskollen (670 moh), Rundkollen (592 moh). Fugleknattene til Kongskog.  Ta med gode skog, badehåndkle og myggspray. 13 /15 km.  Noen våte og bratte partier. OBS Godt fottøy nødvendig.
Oppmøte: Harestua st. kl 10.31. Gjøvikbanen til Harestua st.
Turslutt: Kongskog (buss 390).
OBS OBS Jeg har gått løypa i dag. (2. august 2021). 

Husk noe skikkelig på beina. Fjellstøvler eller slagstøvler. Fant blåbær og multer.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  4. august. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Paradiskollen og Rundkollen

Over Paradiskollen (670 moh), Rundkollen (592 moh). Fugleknattene til Kongskog.  Ta med gode skog, badehåndkle og myggspray. 13 /15 km.  Noen våte og bratte partier. OBS Godt fottøy nødvendig. Oppmøte: ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Eva Liljegren
  • Beate Heilemann