Øst i Maridalen

Fellestur

Dato
29. juli kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur
Arrangør
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa

Skillingsdalen, over Barlindåsen til Monsetangen og videre til Oset/Kjelsås. 12 km. Skogsbilvei og sti. En del bratte sva.
Oppmøte: Movatn st kl 10.00. Tog til Movatn (Gjøvikbanen).
Turslutt: Kjelsås stasjon

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  27. juli. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Øst i Maridalen

Skillingsdalen, over Barlindåsen til Monsetangen og videre til Oset/Kjelsås. 12 km. Skogsbilvei og sti. En del bratte sva. Oppmøte: Movatn st kl 10.00. Tog til Movatn (Gjøvikbanen). Turslutt: Kjelsås stasjon ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Maj Oxaal
  • Anne-Britt Nilsen