Avlyst Besteforeldre og barnebarn til Breivoll.

Fellestur

Dato
27. juni kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Barn, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo , Nordre Follo Turlag
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Ta med deg barnebarna og bli med på en koselig tur fra Tusenfryd til Breivoll gård. Ved Breivoll Gård er det fint å bade, det er muligheter for andre aktiviteter med barnebarna, og kanskje er det mulig med båttur i robåt. Det går an å kjøre bil til Breivoll, parkere der, gå til Nesset (1 km) og ta buss 505 derfra til Tusenfryd. 6 km. Turvei og sti, kan være sølete.
Oppmøte: Tusenfryd bussholdepl kl 11.00. Buss 505 til Tusenfryd.
Turslutt: Breivoll. Derfra 1 km til Nesset og buss 505.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  25. juni. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Besteforeldre og barnebarn til Breivoll.

Ta med deg barnebarna og bli med på en koselig tur fra Tusenfryd til Breivoll gård. Ved Breivoll Gård er det fint å bade, det er muligheter for andre aktiviteter ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Torbjørn Aas
  • Bodil Klakegg