Langtur fra Kolbotn til Oslo

Fellestur

Dato
11. oktober kl. 09:30
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer for
Alle
Arrangører
Nordre Follo Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)

Skogsveien til Oslo

Vi starter fra Sofiemyr og går på blåmerkede stier over Taraldrudåsen, forbi Stensrudvann, Trollvann, DNTs hytte Dølerud, Grønmo til idylliske Rundvann der vi tar en lunsjpause. Videre går vi over Skullerudåsen og tar en ny pause på det nydelige utsiktspunktet Holen øst for Skaperudtjern. Til slutt forbi Rustadsaga, Ulsrudvann, Østmarksetra til Godlia (T- bane).  Turen er ca 17 km lang og går i kupert terreng. Hvis forholdene tilsier det, så kan turen avsluttes tidligere, f.eks. ved Bogerud/Bøler.

Oppmøte: Kolbotn ILs klubbhus på Sofiemyr.

Lengde: 14-17 km, ca. 5-7 timer.

På grunn av koronasituasjonen må du melde deg på turen. Påmeldingsfrist er 9. oktober.   

Hvis du har symptomer som kan gi mistanke om covid-19, eller om du er i karantene, skal du ikke delta på tur. Husk å holde minst 1 meters avstand til andre deltakere. Du må ikke dele mat, drikke eller andre ting med andre.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.

 

 

Langtur fra Kolbotn til Oslo

Skogsveien til Oslo Vi starter fra Sofiemyr og går på blåmerkede stier over Taraldrudåsen, forbi Stensrudvann, Trollvann, DNTs hytte Dølerud, Grønmo til idylliske Rundvann der vi tar en lunsjpause. Videre ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Per Sandvik