Kyststimaraton 3 Fjellstrand - Drøbak

Fellestur

Dato
22. august 2020 kl. 09:30 - 18:30
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangører
Nesodden Turlag, DNT Oslo og Omegn , Nordre Follo Turlag , Vestby Turlag , Ås Turlag
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Dette er etappe 3 av 4 i Kyststimaraton som går fra Oslo bygrense (Fiskevoll) og til Son.

Kyststimaraton 2020 arrangeres i samarbeid av DNT-turlagene i Follo.  Vi har delt inn Follokysten i 4 etapper fordelt på 4 forskjellige lørdager – fra nord i Oslo helt fram til Son i Viken. Dette er lange og til dels krevende heldagsturer hvor vi holder noe høyere tempo enn vanlig, så du må være i god fysisk form for å delta. Til gjengjeld får du mange unike turopplevelser underveis – du vandrer hele veien tett på fjorden gjennom et vakkert kystlandskap fullt av gamle kulturminner og nyere severdigheter. Husk godt fottøy - og ta med deg godt med mat og drikke!    

Oppmøte: Fjellstrandkrysset kl 09:30 (buss 570 går fra Nesoddtangen 08.58 og fra Sjøskogen 09.00)

Herfra vandrer vi ned til Fjellstyrand brygge, videre langs den naturskjønne kysten sørover forbi Nordstrand, Svestad og Spro til Solbakken og over til Fagerstrand. Etter en god pause fortsetter vi mot Digerud, forbi Hetthulldammen og Marikova og kommer fram til Sønderstøa. Herfra går vi videre mot Langebåt og Hallangspollen. Transport med båt fra Tiurlia over til Gjylteholmen.
Vel over følger vi småveier videre sørover fram til Drøbak torg.

Lengde: ca 22 km

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Kyststimaraton 3 Fjellstrand - Drøbak

Dette er etappe 3 av 4 i Kyststimaraton som går fra Oslo bygrense (Fiskevoll) og til Son. Kyststimaraton 2020 arrangeres i samarbeid av DNT-turlagene i Follo.  Vi har delt inn Follokysten ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Liselotte Krøger
  • Hanna Maria Krange
  • Sigurd Parmann