Aktiv i 100 - Nærturer i Oppegård og Ski

Aktiv i 100 i Oppegård
Aktiv i 100 i Oppegård Foto: Torbjørn Aas
Klikk her for å skrive tekst.

Aktiv i 100 arrangerer hyggelige nærturer i Oppegård og Ski som passer for alle som er hjemme på dagtid. De fleste turene varer i to-tre timer men en gang i måneden har vi PLUSS-tur som varer i fire til fem timer. Turene er gratis.  Turgruppen Aktiv i 100 Oppegård har eksistert siden 2013, mens gruppen Aktiv i 100 Ski og Vevelstad startet opp høsten 2019.

NB! På grunn av koronarestriksjonene er det en pause i den organiserte turaktiviteten, foreløpig ut året. Her er noen forslag til turer du kan gå på egenhånd:

Branntårn og Sherpastier​​​​​​​


Turer fra Kolbotn:

Oppmøte utenfor Kolben kulturhus mandager klokken 11:00. Se etter hyggelige turledere med rød vest.

Turer fra Ski:

Oppmøte ved bussterminalen ved Idrettsveien, Oppmøtetid kl. 10.45. 

Turmålet antyder hvilket område turen kommer til å gå i. Vi avlyser aldri turer, men ved spesielle vær- eller føreforhold kan rute bli endret. Vi forsøker å legge turene til skogsområder og sti så mye som mulig. Hvis været er brukbart, spiser vi lunsj ute, ellers på kafé. Noen ganger reiser vi et stykke med tog eller buss. Ta derfor med penger eller reisekort! I den kalde årstiden er det lurt å ha med brodder.

Det vil ikke bli arrangert turer i juli og første halvdel av august, heller ikke i julen, påsken og pinsen.  Små forandringer i programmet kan bli foretatt. 


På grunn av koronasituasjonen må du melde deg på turen. Deltakere som ikke er påmeldt må dessverre avvises dersom turen er fulltegnet.

Hvis du har symptomer som kan gi mistanke om covid-19 eller om du er i karantene, skal du ikke delta på tur. Husk å holde minst 1 meters avstand til andre deltakere og sørg for god håndhygiene. Du må ikke dele mat, drikke eller andre ting med noen andre. Unngå offentlig transport i rushtiden hvis det er mulig og unngå samkjøring unntatt med deltakere i samme husstand som deg.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.


Har du spørsmål?

Kontakt Terje Didriksen, tlf 905 75 849 for turer fra Kolbotn

eller Arne Norum, tlf. 917 52 637 for turer fra Ski 

Besøk Aktiv i 100 i Oppegård på Facebook

De enkelte turer:

Ingen kommende aktiviteter.