Aktiv i 100 - Nærturer i Oppegård og Ski

Aktiv i 100 i Oppegård
Aktiv i 100 i Oppegård Foto: Torbjørn Aas

Aktiv i 100 arrangerer hyggelige nærturer i Oppegård og Ski som passer for alle som er hjemme på dagtid. De fleste turene varer i to-tre timer men en gang i måneden har vi PLUSS-tur som varer i fire til fem timer. Turene er gratis.  Turgruppen Aktiv i 100 Oppegård har eksistert siden 2013, mens gruppen Aktiv i 100 Ski og Vevelstad startet opp høsten 2019.

Etter en pause i aktiviteten siden november 2020 på grunn av koronarestriksjonene starter turene opp igjen fra Kolbotn mandag 1. mars og fra Ski onsdag 3. mars.​​​​​​​

Turer fra Kolbotn:

Oppmøte utenfor Kolben kulturhus mandager klokken 11:00. Se etter hyggelige turledere med rød vest.

Turer fra Ski:

Oppmøte ved bussterminalen ved Idrettsveien, Oppmøtetid kl. 10.45. 

Turmålet antyder hvilket område turen kommer til å gå i. Vi avlyser aldri turer, men ved spesielle vær- eller føreforhold kan rute bli endret. Vi forsøker å legge turene til skogsområder og sti så mye som mulig. Hvis været er brukbart, spiser vi lunsj ute, ellers på kafé. Noen ganger reiser vi et stykke med tog eller buss. Ta derfor med penger eller reisekort! I den kalde årstiden er det lurt å ha med brodder.

Det vil ikke bli arrangert turer i juli og første halvdel av august, heller ikke i julen, påsken og pinsen.  Små forandringer i programmet kan bli foretatt. 

Har du spørsmål?

Kontakt Terje Didriksen, tlf 905 75 849 for turer fra Kolbotn

eller Arne Norum, tlf. 917 52 637 for turer fra Ski 

Hele turplanen kan lastes ned og printes ut:

Turer fra Kolbotn høsten 2022

Turer fra Ski våren  2022
Besøk Aktiv i 100  på Facebook